"Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away"

23 april 2013

Dream of Californiacation

Gled in mot Los Angeles som nu får heta; the city of palmtrees, man kunde nämligen se molntussar av palmer som stack upp bland hus och gator överallt.

Det har gått två dagar och vi har hunnit att se många speciella personligheter i denna stora, stora stad!

Började med det mest spårade stället -venice beach. Strandpromenaden inleddes med en kille som endast var iklädd en skylt med texten "money needed for penis reduction" och sen bara fortsatte det i två kilometer!! Allt från folk som ville sälja sin konst och musik till uppträdanden och freak-shows. Man kunde också besöka doktorn: "Get marijuana legal! The doctor is in!". Avslutade med att titta på sportutbudet varav basket och skateboard dominerade stort, och de var grymma.

Fortsatte sen med the Hollywood! Första intrycket var: vaaa? Inte mer än så här? En gata med souvenirbutiker, försäljare som tjatar om bustours och några neonskyltar... Men ju mer vi gick runt desto mer insåg vi att i Hollywood händer alltid något! På förmiddagen kom Backstreet Boys ut fr[n en inspelning hos live nation, på eftermiddagen var det filmpremiär med kändisar och mattor utrullade, däremellan gick Jack Sparrow, iron man, spiderman och andra mimare runt för att tjäna pengar. Gick på bio i den största teatern jag varit i med utsmyckningar längs väggarna och lager med draperier som skulle dras undan innan "Oz the great and the powerful" drog igång (bra film!). Det slutade med att vi lyckades spendera en hel dag längs en enda gata.

Ser framemot att vara här några dagar till!

Venice Beach

Hollywood Boulevard

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar